Autor:

Hrušky v anglickém krému

Střední
Ingredience
Hrušky 2 ks
Vanilkový cukr 1 balíček
Anýz  špetka
Žloutek 3 ks
Hladká mouka 1 lžíce
Mléko 375 ml
Citronová šťáva  
Cukr
5-6
6 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Hrušky umyjeme, oloupeme, překrojíme na polovinu a vydlabeme jádřinec. S 250 ml převařené vody promícháme šťávu z citronu a touto zálivkou hrušky zalijeme, aby nám neztmavly. Potom polovinu cukru nasypeme do kastrolku a přidáme 250 ml vody, vaříme na mírném ohni, až se cukr rozpustí. Přidáme hrušky a dál je vaříme při stejné teplotě do změknutí, nesmí se ovšem rozvařit. Ovoce vyndáme z hotového nálevu.

Mouku rozmícháme v malém množství studeného mléka a zbylé mléko promícháme s anýzem a vanilkovým cukrem, přidáme mléko s moukou a pomalu přivedeme do varu. Žloutky rozetřeme se zbytkem cukru, přidáme do horkého mléka, za stálého míchání a ohřevu vaříme krém, až do jeho zhoustnutí. Hrušky vložíme do misky zalijeme horkým krémem a necháme vychladit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Kaštanové pyré s kaštany pečenými na rozmarýnu Zkuste jedlé kaštany Články z

Komentáře k receptu: Hrušky v anglickém krému

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web