Autor:

Hrušky Krásná Helena

Střední
Ingredience
Vanilková zmrzlina 300 g
Hrušky
zralé, nepříliš velké
4 ks
Sirup
vanilkový
500 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dezerty

Oloupeme hrušky, necháme však slupku asi 1 cm nad stopkou. Vykrojíme jádřinece. V ploché nádobce uvedeme do varu sirup a hrušky v něm kolmo postavíme tak, aby se vzájemně nedotýkaly. Vaříme je na velmi mírném plameni 20 minut.

Pak nádobu stáhneme z plotny, hrušky necháme vychladnout v sirupu, pak je vyjmeme, necháme okapat a zchladít. Do skleněného poháru dáme na dno vanilkovou zmrzlinu a na ni postavíme hrušku stopkou vzhurů. Těsně před podáváním polejeme horkou čokoládovou polevou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Paella Jak chutná Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Hrušky Krásná Helena

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web