Hruškové kuřecí - minutka

Hodnocení:

Moje:

-
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks kuřecí prsa nebo stehna..., bez kostí a kůže
    • 250
      g hrušky - oloupané, bez jádřinců
    • sojová omáčka dle chuti
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí maso pokrájíme na kousky, mírně osolíme, opepříme, zakapeme sojovou omáčkou (1 lžíce) a olejem (0,5 lžíce), zaprášíme solamylem, vše promícháme a necháme chvíli proležet.
2
Do pánve s rozpáleným olejem dáme orestovat maso. Až se zatáhne, přidáme na stejně velké kousky pokrájené hrušky (záleží, jak jsou zralé, nesmí být moc měkké) a dorestujeme doměkka. Nakonec zakápneme směs sojovou omáčkou a podáváme.
3
Podáváme s bramborovou přílohou dle chuti nebo rýží.

Komentáře k receptu

  • Hanka22
    Hanka22 |

    21. 8. 2016 15:04

    Moc moc moc dobroučké to bylo :))

  • Zachová
    Zachová |

    23. 9. 2013 19:47

    Zkoušet nové recepty mně baví. Navíc když jsou tak dobré.

  • Iva Rohlová
    Iva Rohlová |

    12. 11. 2012 12:19

    Dobrý den. Na to jak je recept střízlivý mi vzniklo úžasně dobré a rychlé jídlo. Můžu všem dopručit k vyzkoušení. Použila jsem hrušky koruny a kuřecí prsa. :-)