Autor:

Hrušková buchta

Snadné
Ingredience
Mléko 350 ml
Hera 60 g
Sůl 1 lžička
Skořicový cukr 1 balíček
Cukr krystal 60 g
Vanilka
0.5 cm nastrouhaná
 
Hladká mouka 540 g
Droždí
půl kostky
21 g
Hrušky
sušené
100 g

Postup přípravy:

Vše se postupně nahází do domácí pekárny a zvolí se základní tří hodinový program.
Jinak řečeno - vše se smíchá dohromady a hněte se půl hodiny, nechá se odpočinout, pak 1hodinu vykynout a nakonec se peče 1 hodinu při střední teplotě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Silvestr ve velkém stylu: Tartaletky, vafle i tatarák Články z

Komentáře k receptu: Hrušková buchta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web