Autor:

Hrušková buchta

Snadné
Ingredience
Mléko 350 ml
Hera 60 g
Sůl 1 lžička
Skořicový cukr 1 balíček
Cukr krystal 60 g
Vanilka
0.5 cm nastrouhaná
 
Hladká mouka 540 g
Droždí
půl kostky
21 g
Hrušky
sušené
100 g

Postup přípravy:

Vše se postupně nahází do domácí pekárny a zvolí se základní tří hodinový program.
Jinak řečeno - vše se smíchá dohromady a hněte se půl hodiny, nechá se odpočinout, pak 1hodinu vykynout a nakonec se peče 1 hodinu při střední teplotě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Hrušková buchta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web