Autor:

Hruška polévaná čajem a bílým vínem

25 minut PT0H25M
Střední
Porce: 2
Ingredience
Hrušky
oloupané a zbavené jádřinců
4 ks
Černý čaj
Earl Grey
 
Bílé víno 1 l
Cukr
nebo krupice
300 g
Hřebíček 3 ks
Badyán 3 ks
Skořice
celá
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Moučníky, Z ovoce, Dezerty

Přivedeme do varu víno, do kterého přidáme čaj, cukr, hřebíček, badyán, skořici a poté vložíme hrušky. Na mírném plameni vaříme do změknutí. Poté odstavíme a necháme vychladnout. Můžeme servírovat se zredukovaným sirupem nebo zmrzlinou

Zdroj: http://www.zdenekpohlreich.cz/kniha

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Wrapy se žampiony a zeleninou Houbová inspirace na víkend Články z

Komentáře k receptu: Hruška polévaná čajem a bílým vínem

Komentáře

  1. Katull   28.02.2011 | 17:13 | reagovat |

    Jednodušeji? A jak? Nechám se inspirovat!! :-[

  2. Adriana   28.02.2011 | 15:52 | reagovat |

    Vypadá to dost dobře a lákavě. . .třeba někdy zkusím! Ale jde to zhotovit i jednodušeji! 8-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web