Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0x
0 1 5
Autor:

Hrstková polévka II.

70 minut
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Čočka 1 hrst
Žlutý hrách 1 hrst
Fazole 2 hrst
Česnek 2 stroužek
Mrkev 1 ks
Cibule 1 ks
Hladká mouka
Podle množství polévky
 
Kroupy 1 hrst
Uzené maso
Podle potřeby
250 g
Olej 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Hrách a čočku namočíme přes noc do vody, ráno slijeme vodu a propláchneme a přidáme mrkev, vaříme a poté přidáme fazole a kroupy. Zvlášť v hrnci uvaříme uzené maso, které po uvaření nakrájíme na malé kousky a přidáme do polévky... Připravíme si zásmažku z cibule, oleje a mouky. Po zahuštění přidáme česnek pro aroma... Dochutíme dle své chuti pepřem a solí... Přeji dobrou chuť

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Blitva Chorvatsko na talíři Články z

Komentáře k receptu: Hrstková polévka II.

Komentáře

  1. houba   02.02.2011 | 8:24 | reagovat | závadný

    Fazole se nemusí namáčet?

    1. Lucie   17.02.2011 | 20:42 | reagovat | závadný

      Jak které, záleží na druhu, dají se koupit předvařené a ty se nenamáčí jinak 4 hodiny předem...

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X