Hrstková polévka II.

Hodnocení:

Moje:

70 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      hrst čočka
    • 1
      hrst žlutý hrách
    • 2
      hrst fazole
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks cibule
    • hladká mouka Podle množství polévky
    • 1
      hrst kroupy
    • 250
      g uzené maso Podle potřeby
    • 2
      lžíce olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hrách a čočku namočíme přes noc do vody, ráno slijeme vodu a propláchneme a přidáme mrkev, vaříme a poté přidáme fazole a kroupy. Zvlášť v hrnci uvaříme uzené maso, které po uvaření nakrájíme na malé kousky a přidáme do polévky... Připravíme si zásmažku z cibule, oleje a mouky. Po zahuštění přidáme česnek pro aroma... Dochutíme dle své chuti pepřem a solí... Přeji dobrou chuť
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Lucie
    Lucie |

    17. 2. 2011 20:42

    Jak které, záleží na druhu, dají se koupit předvařené a ty se nenamáčí jinak 4 hodiny předem...

  • houba
    houba |

    2. 2. 2011 08:24

    Fazole se nemusí namáčet?