Autor:

Hrníčková bábovka i buchta

15 minut PT0H15M
Snadné
Porce: 20
Ingredience
Polohrubá mouka 2 hrnek
Cukr krupice 1 hrnek
Mléko 1 hrnek
Olej 250 ml
Vejce 2 ks
Vanilkový cukr 1 ks
Prášek do pečiva 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky, Buchty

Vyšleháme všechny suroviny. Vymažeme plech buď olejem nebo máslem a vysypeme moukou. Předehřejeme si troubu na 200°C. Těsto vylijeme na vysypaný plech, podle potřeby se může přimíchat kakao nebo můžeme do těsta poházet ovoce. Dáme do trouby a pečeme cca 45 minut, dokud se nám těsto nelepí na špejli. Po vychladnutí můžeme podávat ke kávě nebo čaji.

PŘEJI DOBROU CHUŤ.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Francouzský jablečný koláč s mandlemi Jak zpracovat bohatou jablečnou úrodu? Články z

Komentáře k receptu: Hrníčková bábovka i buchta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web