Hrášková Frittata

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
30 minut
4
porce
neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks brambory
    • sůl
    • olivový olej
    • 8
      ks vejce
    • pepř mletý
    • 1
      hrst petrželka
    • 300
      g mražený hrášek
    • 120
      g kozí sýr
    • řapíkatý celer 1/2
    • smetana 12%

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hrášek a nakrájený celer povařte 4 minuty ve vodě, malé kostky brambor uvařte do poloměkka. Nasekanou cibuli nechte zesklovatět na rozehřátém oleji.
2
Vejce rozšlehejte se smetanou, osolte, opepřete, promíchejte s cibulí, nasekanou petrželkou, hráškem, celerem a bramborami.
3
Zapékací mísu zastříkněte olejem, vlijte vaječnou směs a na mírném plameni opékejte, dokud se vejce nesrazí. Ze sýra odkrojte 4 plátky, zbytek nakrájejte na kousky a vmíchejte do směsi. Na frittatu rozložte plátky sýra a vložte ji na 5 minut pod rozehřátý gril.
Zařazení: Pokrmy

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.