Autor:

Hrašenky

22 minut PT0H22M
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Hraška
na obalování - pikantní
180 g
Zelenina
na drobno nakrájená (zelí, mrkev,...)
200 g
Voda
(můžeme nahradit i pivem)
200 ml
Hrašenky

Postup přípravy:

Vše smícháte dohromady a necháte 15 minut odstát.

Vzniklou hustou hmotu jednou lžící nabíráte a druhou strháváte do vyšší vrstvy rozpáleného tuku a smažíme dozlatova. Po usmažení necháme hrašenky odkapat na sítku a přebytečný tuk vysušíme na ubrousku.

Doporučuji tvarovat menší kousky, abyste měli jistotu, že kousky budou prosmažené i uvnitř.

Tyto zeleninové kousky můžete podávat jenom tak nebo s dressingem, olivami nebo nějakou jinou dobrotou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1
Brambory na vánoční salát: Jak vybrat správný typ? Články z

Komentáře k receptu: Hrašenky

Komentáře

  1. Míša   26.04.2016 | 15:07 | reagovat |

    Co je hraška? Hrachová kaše? Jak ji děláte?

  2. HelenaPa   03.12.2012 | 13:10 | reagovat |

    Omluva - propekly.

  3. HelenaPa   03.12.2012 | 13:09 | reagovat |

    Dělala jsem placičky, aby se dobře propekli. Chutnají nám se zelím. Dávám 1.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web