Autor:

Hrašenky

22 minut PT0H22M
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Hraška
na obalování - pikantní
180 g
Zelenina
na drobno nakrájená (zelí, mrkev,...)
200 g
Voda
(můžeme nahradit i pivem)
200 ml
Hrašenky

Postup přípravy:

Vše smícháte dohromady a necháte 15 minut odstát.

Vzniklou hustou hmotu jednou lžící nabíráte a druhou strháváte do vyšší vrstvy rozpáleného tuku a smažíme dozlatova. Po usmažení necháme hrašenky odkapat na sítku a přebytečný tuk vysušíme na ubrousku.

Doporučuji tvarovat menší kousky, abyste měli jistotu, že kousky budou prosmažené i uvnitř.

Tyto zeleninové kousky můžete podávat jenom tak nebo s dressingem, olivami nebo nějakou jinou dobrotou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1
Rybí vývar s knedlíčky Štědrovečerní menu. Zkuste slavnostní večeři letos trochu jinak! Články z

Komentáře k receptu: Hrašenky

Komentáře

  1. Míša   26.04.2016 | 15:07 | reagovat |

    Co je hraška? Hrachová kaše? Jak ji děláte?

  2. HelenaPa   03.12.2012 | 13:10 | reagovat |

    Omluva - propekly.

  3. HelenaPa   03.12.2012 | 13:09 | reagovat |

    Dělala jsem placičky, aby se dobře propekli. Chutnají nám se zelím. Dávám 1.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web