Hraběcí pstruh

moje hodnocení:

3,7

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: petrasek

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks pstruh
    • 1
      lžíce koření na ryby
    • 100
      g anglická slanina
    • 1
      ks hermelín
    • 1
      hrst hladká mouka
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pstruha omyjeme, okořeníme, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme. Poté vyjmeme a naplníme plátky anglické slaniny a hermelínem. Vložíme do pekáčku, hřbet pstruha ještě obložíme plátky anglické slaniny a hermelínem a polijeme výpekem z pstruha. Pečeme 15 minut.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Milky_rasta
    Milky_rasta |

    9. 12. 2014 09:07

    Miluji ryby a hlavně pstruha, toto je jeden z nejlepších receptů co jsem vyzkoušel

  • Helis
    Helis |

    12. 1. 2008 09:54

    Super.Jen jsem kvůli nedostatku ingrediencí dala šunku a eidam sýr. Příště určitě vyzkouším i se slaninou a hermelínem.

  • Jiří Valihrach
    Jiří Valihrach |

    19. 6. 2007 18:38

    Vynikající není co dodat

  • Kateřina Cikánová
    Kateřina Cikánová |

    11. 3. 2007 09:33

    Všechno jasné, ale není tam sůl. Solili jste?

  • Věra z DC
    Věra z DC |

    2. 3. 2007 10:09

    A co olej, zkus olej anonyme. Zkusila jsem si to přecíst a být inteligentní a pochopila jsem hned:-))

  • Géčko
    Géčko |

    1. 3. 2007 16:20

    Tchán mi koupil pstroužka tak to jdu skusit pak napíšu co na to manžel. Příjde mi to jako dobrá kombinace.

  • Standa Jirásek
    Standa Jirásek |

    17. 12. 2006 17:50

    Úplně perfektní. Dnes se i návštěva oblizovala. Měl jsem 4 pstruhy a 3 lipani a obeoe bylo výtečné.

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    20. 11. 2006 19:54

    Ingredience: ... olej. Postup přípravy: ...a zprudka opečeme. Myslím, že pokud si pročtete ingredience i popis přípravy je to jasné.

  • Anonym
    Anonym |

    20. 11. 2006 19:35

    Prosím vás buďte inteligentní a piště na čem se to má zprudka opéct.Z toho se to nedá pochopit.

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    2. 5. 2006 06:23

    Výborné.Kombinace hermelín a anglicá slanina je moc dobrá.Dávám 1.

  • Petra Šmejkalová
    Petra Šmejkalová |

    11. 2. 2006 12:45

    Já to peču 10 min.na 170 stupnu a 5 min.na 150.

  • Veronika Nagyová
    Veronika Nagyová |

    10. 2. 2006 19:11

    Vyzkouším to. jen nevím na kolik stupnu se to má péct.

  • Bohuslava Pánková
    Bohuslava Pánková |

    9. 2. 2006 18:14

    Určitě to vyzkouším. Dělám pouze klasiku. Pstruh, sůl, kmín, máslo, mouka.

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    9. 2. 2006 13:18

    To si dám říct.Samá dobrota a dohromady to musí být chuťový zážitek.