Hovězí v sójové omáčce

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g hovězí maso
    • 1
      ks cibule
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • sůl
    • pepř mletý
    • glutasol
    • rostlinný olej Trochu
    • 1
      dl bílé víno
    • feferonka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájené na nudličky zalijeme sójovou omáčkou a vínem a necháme asi hodinu marinovat. Opepříme a přidáme glutasol. V pánvi na oleji osmahneme posekanou cibuli a utřený česnek, přidáme maso a prudce osmahneme. Opláchneme a očistíme feferonku a pokrájíme ji nadrobno.
2
Rozpálíme lžičku oleje a feferonku osmahneme. Masové nudličky posypeme osmahnutou feferonkou a podáváme s vařenou rýží.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    19. 9. 2005 12:56

    Výborné, ale na vařila jsem z 300 g hovězího masa při zachování množství ostatních ingrediencí