Hovězí v přelivu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: DNekvapilova

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí maso
    • 1
      balení majonéza
    • 1
      lžíce kapary
    • 1
      plechovka tuňák v olivovém oleji
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso uvařím v osolené, horké vodě a nechám vychladnout. Potom nakrájím na tenké plátky (3 mm), maso narovnám na velký porcelánový mělký talíř. Do majolky zamíchám ingredience, navrstvím na maso a nechám odležet, musí být celé pokryté.
2
Jíme s pečivem, připravuji několik tatířů, všem chutná a jen se zapráší,
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.