Autor:

Hovězí v přelivu

Snadné
Ingredience
Hovězí maso 500 g
Majonéza 1 balení
Kapary 1 lžíce
Tuňák
v olivovém oleji
1 plechovka
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso uvařím v osolené, horké vodě a nechám vychladnout. Potom nakrájím na tenké plátky (3 mm), maso narovnám na velký porcelánový mělký talíř. Do majolky zamíchám ingredience, navrstvím na maso a nechám odležet, musí být celé pokryté.

Jíme s pečivem, připravuji několik tatířů, všem chutná a jen se zapráší,

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bramborový salát s kuřetem Lehké saláty na pozvednutí nálady Články z

Komentáře k receptu: Hovězí v přelivu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web