Autor:

Hovězí v přelivu

Snadné
Ingredience
Hovězí maso 500 g
Majonéza 1 balení
Kapary 1 lžíce
Tuňák
v olivovém oleji
1 plechovka
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso uvařím v osolené, horké vodě a nechám vychladnout. Potom nakrájím na tenké plátky (3 mm), maso narovnám na velký porcelánový mělký talíř. Do majolky zamíchám ingredience, navrstvím na maso a nechám odležet, musí být celé pokryté.

Jíme s pečivem, připravuji několik tatířů, všem chutná a jen se zapráší,

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Cuketová pomazánka s pistáciemi Cuketa & lilek - skvělá dvojka pro konec léta Články z

Komentáře k receptu: Hovězí v přelivu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web