Hovězí steak s česnekovými fazolemi Cannelini (Seared beef with garlic cannellin

20 minut PT0H20M
Obtížné
Porce: 2
Ingredience
Hovězí maso
(po 125 g, nejlépe rump steak)
4 ks
Fazole
(v konzervě, slité a propláchnuté vodou)
400 g
Olivový olej 2 lžíce
Rozmarýn
fresh if possible
1 snítka
Česnek
sliced
6 stroužek
Křen
grated
1 lžíce
Citronová šťáva 1 lžíce
Rukola 50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Steaky

Postup:

Fazole:

1) Rozpalte pánev na střední plamen. Přidejte olej, rozmarýn a pokrajený česnek a smažte cca 1 minutu. Přidejte fazole, křen a citrónovou šťávu. Dochuťte solí a čerstvě umletým černým pepřem. Nechte cca 3 minuty prohřát a udržujte teplé, dokud se nepřipraví steaky.

Steaky:

2) Rozpalte pánev na nejvyšší teplotu. Steaky osolte a opepřete a zprudka opečte dvě minuty z každé strany nebo jak máte rádi.

Podávejte s fazolemi, ozdobené rukolou.

Zdroj: http://uktv.co.uk/food/recipe/aid/646111


Method

1) For the beans

Heat a frying pan over medium heat. Add the oil, rosemary and garlic and cook for 1 minute. Add the beans, horseradish, lemon juice, a pinch of salt and cracked black pepper and cook for 3 minutes or until heated through. Set aside and keep warm.

2) For the steak

Heat the frying pan over high heat. Sprinkle steaks with salt and pepper and cook for 2 minutes each side or until cooked to your liking. To serve, layer the beans, steaks and rocket on serving plates.

Source: http://uktv.co.uk/food/recipe/aid/646111

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Měsíčky ze sladkých brambor Pohodová čtyřka - batáty, banány, pohanka a zázvor Články z

Komentáře k receptu: Hovězí steak s česnekovými fazolemi Cannelini (Seared beef with garlic cannellin

Komentáře

  1. zofka2011   29.12.2014 | 23:12 | reagovat | závadný

    Nepřekonatelná klasika. Jen bych doporučovala ty steaky osolit až po upečení, těsně před podáváním. A taky je důležité nepřepéct. Jak by se měly steaky dloho péct, píšou třeba tady: bifteky.cz/stupne-propeceni/. Držím se návodu a od té doby jsem takovéhle dobré maso nikdy neupekla moc.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web