Autor:

Hovězí srdce na špeku

Střední
Ingredience
Hovězí maso
Srdce
500 g
Slanina 50 g
Máslo 40 g
Cibule 1 ks
Vývar  
Hladká mouka 40 g
Šunka 20 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Hovězí srdce očistíme, zbavíme žilek, blan a opereme. Prošpikujeme 25 g slaniny. Osolíme, opepříme. Na másle zpěníme nakrájenou cibulku a potépřidáme osmahnout dalších 25 g slaniny. Poté vložíme na plátky či kousky nakrájené srdce, podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Vývar doléváme a občas srdce obrátíme.

Když je maso měkké, vyjmeme je a šťávu vydusíme na tuk. Poté zaprášíme hladkou moukou, do červena zapečeme, zalejeme zbytkem vývaru a dohladka povaříme. Nakonec ještě prohřejeme plátky srdce. Můžeme přidat 20 g šunky a podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Hovězí srdce na špeku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web