Autor:

Hovězí salát

Střední
Ingredience
Brambory 650 g
Česnek 2 stroužek
Hovězí svíčková 300 g
Fazolové lusky 300 g
Červená cibule 1 ks
Cherry rajčátka 100 g
Majonéza 2 lžíce
Vinný ocet 1 lžíce
Křen 1 lžíce
Petrželka 1 lžíce
Olivový olej  

Postup přípravy:

Rozehřejeme troubu asi na 180 °C, brambory nakrájíme na polovičky, dáme do pekáčku s trochou olivového oleje a opékáme 25 minut. Mezitím dáme do misky lžíci oleje a polovinu rozdrceného česneku a maso a pořádně promícháme. Necháme stranou marinovat.

Uvaříme si fazolové lusky ve slané vodě, scedíme a smícháme s nakrájenou cibulí a rajčátky na polovičky nakrájené. Smícháme majonézu, ocet, křen, zbylý česnek a trochu oleje a uděláme dressing.

Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme maso, na nudličky nakrájené. Necháme trochu vychladnout. Nakonec smícháme maso se zeleninou a přelijeme dressingem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vepřové kotlety s hořčicí a sýrem feta Tipy na sýrové dobroty Články z

Komentáře k receptu: Hovězí salát

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web