Autor:

Hovězí salát

Střední
Ingredience
Brambory 650 g
Česnek 2 stroužek
Hovězí svíčková 300 g
Fazolové lusky 300 g
Červená cibule 1 ks
Cherry rajčátka 100 g
Majonéza 2 lžíce
Vinný ocet 1 lžíce
Křen 1 lžíce
Petrželka 1 lžíce
Olivový olej  

Postup přípravy:

Rozehřejeme troubu asi na 180 °C, brambory nakrájíme na polovičky, dáme do pekáčku s trochou olivového oleje a opékáme 25 minut. Mezitím dáme do misky lžíci oleje a polovinu rozdrceného česneku a maso a pořádně promícháme. Necháme stranou marinovat.

Uvaříme si fazolové lusky ve slané vodě, scedíme a smícháme s nakrájenou cibulí a rajčátky na polovičky nakrájené. Smícháme majonézu, ocet, křen, zbylý česnek a trochu oleje a uděláme dressing.

Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme maso, na nudličky nakrájené. Necháme trochu vychladnout. Nakonec smícháme maso se zeleninou a přelijeme dressingem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Co udělá se ženou kouření Články z

Komentáře k receptu: Hovězí salát

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit! Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit!
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web