Hovězí s kedlubny

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Jafin

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg hovězí kližka
    • 1
      cibule
    • 3
      kedlubna 2-3
    • pepř mletý
    • sůl
    • kmín
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky. Až se maso zatáhne, opepříme, osolíme, okmínujeme a podlejeme vodou a dusíme. Když je maso téměř hotové, přidáme kedlubny nakrájené na kostičky a ještě chvíli společně dodusíme.
2
Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody. Můžeme ještě dochutit polévkovým kořením "Klasik".
Zařazení: Maso Hovězí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • recepty 73
    recepty 73 |

    18. 8. 2010 14:15

    Dělám z vepřové plece,je to rychlovka,která chutná všem.1.Jiří

  • Mirka.L.
    Mirka.L. |

    17. 4. 2007 06:34

    Vynikající!Kedlubky jsou strále levnější.Uvařila jsem to příteli ze dvou druhů mas.Hovězího a vepřového dohromady.Opravdu to moc chválil.Dobrý recept.

  • ROB
    ROB |

    6. 8. 2006 17:07

    Použil jsem zadní a bylo to supr.

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    10. 5. 2006 18:50

    Dělám něco podobného z vepřové kýty. Dávám do toho vorčestr a brambory. Kedlubny jsou v tom výborné. Tento recept, až budeme mít kedlubny, určitě vyzkouším.

  • Anonym
    Anonym |

    10. 5. 2006 11:48

    Je to vynikající rychlé jídlo,do kterého jde ke konci dušení přidat nakrájené brambory a je hotov celý oběd.Je to výborné!Těch kedlubnů může být i podstatně více.