Autor:

Hovězí roláda s broskvemi

Střední
Ingredience
Hovězí maso
Na roládu
 
Sůl  
Pepř mletý  
Broskvový kompot  
Cibule 3 ks
Sýr
Trochu
 
Šunka 4 plátek
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, rozložíme šunku, podélně položíme jednu řadu broskví pokrájených na měsíčky, zasypeme trochu strouhaným sýrem a důkladně zavineme. V hrnci zahřejeme olej, přidáme nakrájenou cibuli a položíme na ni roládu, podlejeme trochou šťávy z kompotu a dusíme do měkka.

Pak roládu opatrně vyjmeme a co nám zůstalo v hrnci rozmixujeme ponorným mixérem. Šťávu případně dochutíme solí. Roládu podáváme s rýží a broskvovým kompotem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pojďte ke stolu místo do tělocvičny! Pojďte ke stolu místo do tělocvičny! Články z

Komentáře k receptu: Hovězí roláda s broskvemi

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web