Hovězí řízky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hovězí maso
    • hladká mouka
    • strouhanka
    • vejce
    • podravka
    • máslo
    • voda
    • sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z hovězího masa nakrájíme plátky na řízky. Hotové plátky nasolíme a obalíme v trojobalu jako řízek. Hotové obalené maso usmažíme jako řízek. Hotové řízky dáme do pekáčku posypeme podravkou a poklademe nakrájené máslo nakonec všechno zalijeme vodou, aby to všechno bylo potopené. Dáme zapéct do trouby na 220°C asi na 45 min dokud se nevypeče voda.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • ivan muller
    ivan muller |

    12. 7. 2013 17:16

    O:-)zkusime a uvidime