Autor:

Hovězí řízky

Střední
Ingredience
Hovězí maso  
Hladká mouka  
Strouhanka  
Vejce  
Podravka  
Máslo  
Voda  
Sůl  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Z hovězího masa nakrájíme plátky na řízky. Hotové plátky nasolíme a obalíme v trojobalu jako řízek. Hotové obalené maso usmažíme jako řízek. Hotové řízky dáme do pekáčku posypeme podravkou a poklademe nakrájené máslo nakonec všechno zalijeme vodou, aby to všechno bylo potopené. Dáme zapéct do trouby na 220°C asi na 45 min dokud se nevypeče voda.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Ředkvičková polévka s ricottou Uvařeno na víkend snadno a rychle Články z

Komentáře k receptu: Hovězí řízky

Komentáře

  1. ivan muller   12.07.2013 | 17:16 | reagovat | závadný

    O:-)zkusime a uvidime

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web