Autor:

Hovězí řízky

Střední
Ingredience
Hovězí maso  
Hladká mouka  
Strouhanka  
Vejce  
Podravka  
Máslo  
Voda  
Sůl  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Z hovězího masa nakrájíme plátky na řízky. Hotové plátky nasolíme a obalíme v trojobalu jako řízek. Hotové obalené maso usmažíme jako řízek. Hotové řízky dáme do pekáčku posypeme podravkou a poklademe nakrájené máslo nakonec všechno zalijeme vodou, aby to všechno bylo potopené. Dáme zapéct do trouby na 220°C asi na 45 min dokud se nevypeče voda.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Letní menu na železnici Články z

Komentáře k receptu: Hovězí řízky

Komentáře

  1. ivan muller   12.07.2013 | 17:16 | reagovat |

    O:-)zkusime a uvidime

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web