Autor:

Hovězí ragú na houbách

Snadné
Ingredience
Hovězí maso 1/4 kg
Vepřové sádlo  
Sůl  
Vývar
z kostí
 
Hříbky
nebo žampiony
75 g
Kostkový cukr 1,5 kostka
Červené víno 1/2 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

K přípravě hovězího ragú se nejlépe hodí pruh masa, který je přirostlý k podélné straně svíčkové. Očištěné a na kousky rozkrájené maso dusíme na sádle pod pokličkou. Je-li třeba, podléváme ho občas vývarem z kostí. Když je maso poloměkké, přidáme k němu na plátky nakrájené hřiby nebo žampióny a dusíme dále, až maso úplně změklé. Kostky půleného cukru zalejeme červeným vínem, smícháme s omáčkou z masa, necháme ještě jednou přejít var a podáváme

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jablíčka v těstíčku s vanilkovou omáčkou Oblíbené ingredience na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Hovězí ragú na houbách

Komentáře

  1. ladyus   26.05.2013 | 12:13 | reagovat |

    Na to aby to bylo ragů, tam ještě něco chybí.......

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web