Hovězí ragú na houbách

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,3
      kg hovězí maso
    • vepřové sádlo
    • sůl
    • vývar z kostí
    • 75
      g hříbky nebo žampiony
    • 1,5
      kostka kostkový cukr
    • 0,5
      dl červené víno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
K přípravě hovězího ragú se nejlépe hodí pruh masa, který je přirostlý k podélné straně svíčkové. Očištěné a na kousky rozkrájené maso dusíme na sádle pod pokličkou. Je-li třeba, podléváme ho občas vývarem z kostí. Když je maso poloměkké, přidáme k němu na plátky nakrájené hřiby nebo žampióny a dusíme dále, až maso úplně změklé. Kostky půleného cukru zalejeme červeným vínem, smícháme s omáčkou z masa, necháme ještě jednou přejít var a podáváme
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • ladyus
    ladyus |

    26. 5. 2013 12:13

    Na to aby to bylo ragů, tam ještě něco chybí.......