Autor:

Hovězí polévka s barevnými paprikami

Střední
Ingredience
Hovězí maso
1/2-3/4 kg na polévku (žebro, hruď)
3/4 ks
Pepř celý
5-6
6 ks
Nové koření
Kuličky
2 ks
Sůl  
Masox 1 kostka
Rostlinný olej 2 lžíce
Cibule  
Mrkev  
Celer  
Paprika  
Vejce 2 ks
Petržel
Zelená
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Maso uvaříme spolu s cibulí, celým pepřem, novým kořením a solí. Vývar scedíme. Jemně krájenou cibuli, na nudličky nakrájenou mrkev a celer lehce orestujeme na trošce oleje a s masoxem přidáme do vývaru.

Povaříme, po chvíli přidáme papriky nakrájené na nudličky, povaříme tak, aby papriky příliš nezměkly. Pak přidáme rozšlehaná vejce, necháme přejít varem. Na závěr přidáme nakrájené vařené maso a zelenou petržel.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Hovězí polévka s barevnými paprikami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web