Hovězí podle Fabrizia

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg hovězí maso
    • 700
      g rajčatové pyré
    • rozmarýn vetvicka
    • 1
      stroužek česnek
    • 5
      ks brambory vetsich
    • máslo
    • 100
      ml bílé víno
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kostky, rozmarýnové jehličky a česnek nakrájíme na jemno. V hrnci rozpustíme kousek másla, přidáme rozmarýn s česnekem, necháme jemně osmahnout, přidáme maso, necháme zatáhnout. Podlijeme vínem, necháme odpařit, přilijeme pyré a necháme vařit. Kdyý je maso poloměkké, přidáme oloupané a na kostičky nakrájené brambory, osolíme, dochutíme špetkou cukru a dovaříme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anonymous
    Anonymous |

    7. 11. 2015 16:05

    velmi zajímavé

  • Anonymous
    Anonymous |

    7. 11. 2015 16:04

    velmi zajímavé

  • pippiva
    pippiva |

    11. 12. 2011 09:53

    Tesi me, ze chutnalo. Kdyz pouzivam rozmaryn, tak "urvu" vetvicku z kere ze zahradky. A ona je to vzdy poradna vetev :-D :-)

  • Allysa
    Allysa |

    10. 12. 2011 12:31

    dobré, rozmarýnu bylo potřeba trochu víc :)

  • myšlenka
    myšlenka |

    5. 6. 2011 15:34

    ten receptík vypadá zajímavě, určitě vyzkouším. Hovězí maso mám ráda, zatím jsem tu dnes narazila na pěkný recept až teď. ;-)