Autor:

Hovězí plátky s ústřicovou omáčkou

Obtížné
Ingredience
Hovězí svíčková 400 g
Zelená paprika 50 g
Bambus 50 g
Česnek 25 g
Zázvor 25 g
Pórek 25 g
Ústřicová omáčka 50 g
Cukr 10 g
Wei-su 2,5 g
Sojová omáčka 5 g
Pepř mletý 5 g
Rostlinný olej 500 g
Škrob 20 g
Vejce 1 ks
Alkohol 5 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Svíčkovou krájíme napříč na 2 cm dlouhé a 0,5 cm silné plátky, přidáme sůl, wej-su, vejce, alkohol, škrob a promícháme. Česnek, zázvor a pórek nadrobno pokrájíme, papriky a bambus krájíme na malé plátky. Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme hovězí maso a smažíme, dokud nezměkne. Měkké maso vyjmeme a olej necháme okapat. Vrátíme pánev na oheň, přidáme zázvor, česnek, ústřicovou omáčku, smažíme, dokud směs nezačne vonět, potom přidáme sojovou omáčku, plátky paprik a bambusu, cukr, wej-su, pepř. Jakmile se směs opět začne smažit, přidáme plátky masa, polijeme vodou s rozmíchaným škrobem, osmahneme po obou stranách a servírujeme na talíř.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Hovězí plátky s ústřicovou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web