Hovězí nudličky se zeleninou - minutka

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí roštěná
    • zázvor čerstvý - cca centimetrový kousek
    • 5
      lžíce sojová omáčka cca
    • 1
      ks cibule - velká
    • 2
      ks mrkev - větší
    • 200
      g fazolové lusky - mražené
    • 2
      ks puky čekanky - bílé
    • olej
    • pepř mletý
    • sůl
    • vepřový vývar - trochu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Roštěnou pokrájíme na tenké nudličky, v misce je promícháme se sojovou omáčkou a nasekaným zázvorem. Necháme v chladu asi 2 hodiny proležet.
2
Zeleninu očistíme. Cibuli pokrájíme na nudličky, mrkev na kolečka, fazolky propláchneme vlažnou vodou a necháme okapat, čekanku pokrájíme na nudličky.
3
V pánvi wok rozpálíme olej, na něm necháme orestovat maso (okapané od sojové omáčky) společně s mrkví a cibulí. Když vše zezlátne, přidáme orestovat za stálého míchání čekanku a fazolky, osolíme a opepříme.
4
Směs nandáme na talíře, do výpeku rychle přidáme zbylou sojovou omáčku a trochu vývaru, necháme probublat a sosem ihned směs na talířích přelijeme.
5
Podáváme s rýží, pečivem, bramborovou přílohou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.