Hovězí nudličky se zeleninou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
45 minut
4
porce
neuvedeno
autor: MartinMat

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g hovězí roštěná nebo hovězí svíčková
    • 2
      lžička dijonská hořčice
    • 2
      lžička kečup
    • 1
      lžička sojová omáčka
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      lžička zázvor
    • 1
      lžička bílé aceto balsamico
    • 1
      dl extra panenský olivový olej
    • 1
      lžička mořská sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      ks rajčata oloupaná
    • 1
      ks řapíkatý celer řapík
    • 2
      ks jarní cibulka
    • 2
      dl hovězí vývar

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme.
2
Příprava marinády: hořčici, kečup, sójovou omáčku podle chuti, protlačený česnek, nastrouhaný zázvor, Balsamico di Modena, olivový olej, sůl a pepř promícháme a maso do směsi naložíme.
3
Rajčata oloupeme, zbavíme semen, nakrájíme řapíkatý celer, cuketu a jarní cibulku. Na pánvi orestujeme na olivovém oleji a dusíme s vývarem 20-25 minut.
4
Marinované maso na pánvi zprudka krátce opečeme a smícháme s omáčkou z rajčat.
5
Podáváme s rýží nejlépe Basmati.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.