Autor:

Hovězí na víně

Střední
Ingredience
Roštěná 4 plátek
Slanina
Silnější
4 plátek
Nakládané okurky 1 ks
Cibule 1 ks
Tuk  
Hladká mouka 1 lžíce
Víno 1 šálek
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Plátky masa rozklepeme hranou ruky. Na každý plátek masa položíme plátek slaniny a čtvrtku kyselé okurky a cibule, srolujeme tak, aby náplň nevypadla a ovážeme nití. Osolíme, opepříme a v tuku po všech stranách opečeme.

Když je maso mekké, osmahlou šťávu zaprášíme moukou, lechce osmažíme, podlijeme, povaříme a přilijeme víno. Jako přílohu doporučujeme brambory, případně jemnný knedlík a k tomu dopít načatou láhev vína.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bramborové frity se slaninou Hostina pro zimní den Články z

Komentáře k receptu: Hovězí na víně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web