Hovězí na víně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek roštěná
    • 4
      plátek slanina Silnější
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks cibule
    • tuk
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      šálek víno
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky masa rozklepeme hranou ruky. Na každý plátek masa položíme plátek slaniny a čtvrtku kyselé okurky a cibule, srolujeme tak, aby náplň nevypadla a ovážeme nití. Osolíme, opepříme a v tuku po všech stranách opečeme.
2
Když je maso mekké, osmahlou šťávu zaprášíme moukou, lechce osmažíme, podlijeme, povaříme a přilijeme víno. Jako přílohu doporučujeme brambory, případně jemnný knedlík a k tomu dopít načatou láhev vína.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.