Hovězí na slanině se smetanou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hovězí maso
    • cibule
    • ceres soft
    • slanina
    • nové koření
    • pepř celý
    • bobkový list
    • smetana

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hovězí plátky naklepeme, nařízneme, osolíme, opepříme. V tlakovém hrnci rozpustíme trochu ceres softu, opečeme na něm plátky. Pak je vyndáme, do hrnce dáme nakrájenou slaninu, zesklovatíme ji, na ni přihodíme jednu velkou rozkrájenou cibuli a orestujeme. Vrátíme zpět plátky, přihodíme kousek masoxu, nové koření, celý pepř a bobkový list, podlijeme vodou, zavřeme a na mírném ohni dusíme 40 minut. Poté plátky vyndáme, šťávu zahustíme smetanou s moukou a propasírujeme přes síto.
2
Podáváme s houskovým knedlíkem.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Helena Boháčová
    Helena Boháčová |

    22. 1. 2008 10:44

    Přidáním rozetřné sardelky s máslem získáte zvláštní chuť - tj. švédskou roštěnou

  • Helena
    Helena |

    22. 1. 2008 10:42

    přidáním rozetřené sardelky s máslem, získáte zvláštní chuť-švédskou roštěnou

  • Anna
    Anna |

    11. 11. 2006 11:41

    Dobrý jídlo, s rýží chutná taky moc dobře.