Hovězí na majolce

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      kg hovězí maso
    • 1
      kg cibule
    • sýr
    • majonéza
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hovězí plátky trochu naklepeme, osolíme, opepříme a stočíme do ruliček. Ty klademe na pekáč jednu vedle druhé, až je dno pokryté. Nakrájíme cibuli na kolečka a navrstvíme ji asi ve 2 cm vrstvě na maso. Na cibuli dáme strouhaný sýr, také 1-2 cm vysokou vrstvu a nakonec celé potřeme rovněž asi centimetrovou vrstvou majonézy.
2
Pekáč není potřeba vymazávat, protože majonéza se rozpustí a mastné to bude až až. Pečeme asi hodinu, až je maso měkké a cibule se sýrem a šťávou udělají výborný mišmaš. Je to asi trošku nezdravé, ale o to víc super. Příloha brambory nebo hranolky a zeleninový salát.
Zařazení: Maso Hovězí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Lenka
    Lenka |

    22. 11. 2012 12:18

    Chuťově dobré, do závitků jsme dala šunku od kosti a "matlanina" okolo mi chutnala (i když to nevypadá nic moc). ale maso bohužel nebylo měkké, nevím, čím to, v papiňáku se povede vždycky...

  • katka hlivová
    katka hlivová |

    15. 6. 2009 14:16

    Výborný jen jsem do každé rolky zabalila plátek slaniny.

  • Hela -
    Hela - |

    12. 3. 2008 20:03

    Bezva nápad, dávám 1 a určitě vyzkouším co nejdřív. Sama dělám s majonézou lososa a je to fakt delikatesa.

  • IvčaPě
    IvčaPě |

    12. 3. 2008 10:42

    Super recept,moc chválím,nechávám odležet do druhého dne , jí to i moje dcera která normálně hovězí nesnáší !!!

  • Helena Šantrůčková
    Helena Šantrůčková |

    18. 2. 2005 20:46

    Tenhle recept se mi hodí!!