Hovězí na jablkách

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks jablka
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • 200
      ml červené víno
    • 200
      ml voda
    • olej
    • 1
      lžíce máslo
    • sůl
    • 4
      ks řízek hovězí

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky naklepeme, osolíme. 3 jablka oloupeme, nakrájíme na kolečka a na oleji krátce opečeme. Na jablka uložíme řízky, přidáme kečup, víno a podlejeme vodou tak, aby maso bylo skoro celé ponořené. Dusíme do měkka.
2
Zbylé jablko zbavíme jádřince, nakrájíme na kolečka a na lžíci másla opečeme. Řízky podáváme obložené jablkem. Jako přílohu podáváme rýži se žampiony.
Zařazení: Maso Hovězí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • hakki
    hakki |

    11. 3. 2011 12:30

    Bylo to výtečné, kdybych už tak nebyla na prasknutí, šla bych si ještě přidat. I malé chutnalo, kvůli ní jsem dělala bez vína a opravdu za 1

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    31. 7. 2006 12:31

    Môžete robiť aj bez vína : )))

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    25. 7. 2006 09:39

    Jablka jsou k jakémukoliv masu vynikající !!Určitě to vyzkouším, ikdyž víno určitě nepoužiju, ale to snad vadit nebude, ne?