Hovězí na červeném víně II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek hovězí maso
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžička oregáno
    • 3
      dl červené víno 2-3
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      lžíce hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem (nešetříme). Zpěníme cibulku, na ní orestujeme maso, přidáme kečup, oregano, podlijeme vínem - pokud je víno příliš kyselé, raději méně, nebo přidáme cukr, a dáme dusit, nejlépe v papiňáku. Hotové maso vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou, podlijeme vodou a 20 minut povaříme, vložíme maso do omáčky a je hotovo.
2
Podávám s bramborovým knedlíkem a zapíjíme pivem.
Zařazení: Maso Hovězí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.