Hovězí na červeném víně II.

Snadné
Ingredience
Hovězí maso 4 plátek
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
Oregáno 1 lžička
Červené víno
2-3
3 dl
Kečup - jemný 3 lžíce
Hladká mouka 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem (nešetříme). Zpěníme cibulku, na ní orestujeme maso, přidáme kečup, oregano, podlijeme vínem - pokud je víno příliš kyselé, raději méně, nebo přidáme cukr, a dáme dusit, nejlépe v papiňáku. Hotové maso vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou, podlijeme vodou a 20 minut povaříme, vložíme maso do omáčky a je hotovo.

Podávám s bramborovým knedlíkem a zapíjíme pivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Hovězí na červeném víně II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web