Autor:

Hovězí na badyánu

Snadné
Ingredience
Hovězí maso  
Cibule 2 ks
Badyán
hvězdička
1 ks
Zázvor 1 lžička
Sojová omáčka 2 lžíce
Olej  
Sůl
dle chuti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Hovězí maso nakrájejte na kostky, cibuli na malé kostičky. Na rozpáleném oleji zpěňte cibuli, přidejte kostky masa a opečte, přidejte koření a sojovku, zalijte vodou a podle chuti případně osolte. Já vařím v papiňáku asi 30-45 minut. Podle potřeby zahustím solamylem. Nezapomeňte vyndat badyán před podáváním.

Vhodná příloha je rýže nebo knedlík. Maso má zajímavou chuť a vůni po badyánu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bagety s grilovaným kuřetem Připravte sobě i dětem lahodné a zdravé sendviče Články z

Komentáře k receptu: Hovězí na badyánu

Komentáře

  1. Gábina H   10.05.2010 | 8:57 | reagovat |

    Jaroslave, dá se koupit i sojovka bez přídatných látek (např. Kikkoman) :-)

  2. Jaroslav Filip   07.05.2010 | 12:25 | reagovat |

    Jídlo je to vynikající, dělám ho už dlouho, ale proč, proboha, do všeho cpát takový hnusy jako sojovky, Magi, worchester!!! Nechápu ...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web