Autor:

Hovězí na badyánu

Snadné
Ingredience
Hovězí maso  
Cibule 2 ks
Badyán
hvězdička
1 ks
Zázvor 1 lžička
Sojová omáčka 2 lžíce
Olej  
Sůl
dle chuti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Hovězí maso nakrájejte na kostky, cibuli na malé kostičky. Na rozpáleném oleji zpěňte cibuli, přidejte kostky masa a opečte, přidejte koření a sojovku, zalijte vodou a podle chuti případně osolte. Já vařím v papiňáku asi 30-45 minut. Podle potřeby zahustím solamylem. Nezapomeňte vyndat badyán před podáváním.

Vhodná příloha je rýže nebo knedlík. Maso má zajímavou chuť a vůni po badyánu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Čokoládový řez s voňavým krémem Speciality, které mají grády Články z

Komentáře k receptu: Hovězí na badyánu

Komentáře

  1. Gábina H   10.05.2010 | 8:57 | reagovat | závadný

    Jaroslave, dá se koupit i sojovka bez přídatných látek (např. Kikkoman) :-)

  2. Jaroslav Filip   07.05.2010 | 12:25 | reagovat | závadný

    Jídlo je to vynikající, dělám ho už dlouho, ale proč, proboha, do všeho cpát takový hnusy jako sojovky, Magi, worchester!!! Nechápu ...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká plný týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká plný týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web