Autor:

Hovězí na badyánu

Snadné
Ingredience
Hovězí maso  
Cibule 2 ks
Badyán
hvězdička
1 ks
Zázvor 1 lžička
Sojová omáčka 2 lžíce
Olej  
Sůl
dle chuti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Hovězí maso nakrájejte na kostky, cibuli na malé kostičky. Na rozpáleném oleji zpěňte cibuli, přidejte kostky masa a opečte, přidejte koření a sojovku, zalijte vodou a podle chuti případně osolte. Já vařím v papiňáku asi 30-45 minut. Podle potřeby zahustím solamylem. Nezapomeňte vyndat badyán před podáváním.

Vhodná příloha je rýže nebo knedlík. Maso má zajímavou chuť a vůni po badyánu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Houbová dršťkovka Večeře na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Hovězí na badyánu

Komentáře

  1. Gábina H   10.05.2010 | 8:57 | reagovat |

    Jaroslave, dá se koupit i sojovka bez přídatných látek (např. Kikkoman) :-)

  2. Jaroslav Filip   07.05.2010 | 12:25 | reagovat |

    Jídlo je to vynikající, dělám ho už dlouho, ale proč, proboha, do všeho cpát takový hnusy jako sojovky, Magi, worchester!!! Nechápu ...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sex koučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sex koučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web