Autor:

Hovězí motánky na cibuli

Snadné
Ingredience
Hovězí roštěná  
Cibule  
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  
Párky
malé zauzené grilovací
 
Solamyl (bramborový škrob)  
Jíška
hotová
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Nakrájíme roštěnky, naklepeme a rozřízneme napůl. Osolíme opepříme a zamotáme páreček. Spíchneme párátkem nebo špejlkou. Na oleji smažíme cibulku, (čím víc, tím líp), až je taková akorát lehce zlatá, tak přidáme motánky. Osmažíme, aby se zatáhly a podlijeme vodou. Dusíme do změknutí. Měl by zůstat takový sosík z cibule, který dle potřeby zahustíme.

K tomu rýže a je to obrovská mňamka. A kdo má třeba zmražené hřiby, nebo i čerstvé, může přidat a nemá to chybu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Recept na víkend: Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Články z

Komentáře k receptu: Hovězí motánky na cibuli

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web