Hovězí maso se žampiony

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí maso
    • 1
      ks cibule
    • 250
      g žampiony
    • 100
      g cherry rajčátka
    • 1
      lžička koření
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na velké pánvi rozehřejeme olej, poté přidáme cibuli, opékáme, dokud nezesklovatí, poté přidáme maso, žampiony nakrájené na plátky. K téměř měkkému masu přidáme napůlená rajčátka a chvilinku dosmahneme. (Můžeme zalít smetanou a prohřát).
2
Jako přílohu podáváme hranolky, brambory nebo rýží.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Irena Klasová
    Irena Klasová |

    4. 2. 2009 14:22

    Mám dotaz, o jakém množství se jedná. Děkuji