Autor:

Hovězí maso na smetaně

Snadné
Ingredience
Hovězí maso 4 plátek
Sůl
Pepř mletý 1 špetka
Cibule 1 ks
Máslo
nebo olej
40 g
Zálivka
Smetana ke šlehání 1 kelímek
Hořčice 2 lžíce
Worcestrová omáčka 1 lžíce
Kečup - jemný 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Hovězí plátky naklepeme, osolíme, opepříme. Na másle nebo oleji lehce osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme plátky masa a opečeme po obou stranách. Přidáme malinko vody a dusíme do měkka. Ve větší sklenici rozmícháme všechny suroviny na zálivku a tuto směs nalejeme na maso. Ještě krátce povaříme. Pod dušené maso je možno přidat nakrájené žampiony.

Podáváme s rýží nebo noky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
2+
4.33 6 5 1
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Hovězí maso na smetaně

Komentáře

  1. jana   15.07.2015 | 19:54 | reagovat |

    luxusní doporučuji je to prostě výborné :-P

  2. Zuzana Šindlerová   02.03.2008 | 20:56 | reagovat |

    Moc děkuji za dobrý recept, dělala jsem z falešné svíčkové, jídlo moc chutnalo i 14ti měsíční vnučce, samozřejmě bez pepře. 1*

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web