Hovězí maso na houbách

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 9
120 minut
4
porce
neuvedeno
autor: djj.trnavsky

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí maso
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 100
      g anglická slanina
    • 1
      hrst houby
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžíce máslo
    • 500
      ml hovězí vývar
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme dohněda. Přidáme nadrobno nakrájenou slaninu, zlehka orestujeme.
2
Přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso, podlijeme vývarem, přídáme houby a 2 stroužky česneku a dusíme do měkka, podle potřeby přidáváme vodu.
3
Před dokončením dochutíme dle potřeby, můžeme přidat pár lžic smetany, zahustíme jíškou, povaříme 10 minut a můžeme servírovat.
4
Servírujeme nejlépe s rýží nebo knedlíkem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.