Autor:

Hovězí maso na houbách

120 minut PT0H120M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Hovězí maso 500 g
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Anglická slanina 100 g
Houby 1 hrst
Hladká mouka 1 lžíce
Máslo 1 lžíce
Hovězí vývar 500 ml
Pepř mletý 1 špetka
Hovězí maso na houbách

Postup přípravy:

Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme dohněda. Přidáme nadrobno nakrájenou slaninu, zlehka orestujeme.
Přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso, podlijeme vývarem, přídáme houby a 2 stroužky česneku a dusíme do měkka, podle potřeby přidáváme vodu.
Před dokončením dochutíme dle potřeby, můžeme přidat pár lžic smetany, zahustíme jíškou, povaříme 10 minut a můžeme servírovat.
Servírujeme nejlépe s rýží nebo knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 9 x
1-
4.67 9 5 1
Oznámkujte recept jako ve škole
1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 9x)
Těstoviny s mrkví a piniovými oříšky Mrkev: Oranžové kouzlo z kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Hovězí maso na houbách

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší dýňové recepty: Polévky, kari i těstoviny Nejlepší dýňové recepty: Polévky, kari i těstoviny
Jak zazářit jako hostitel? Zkuste pochoutky z vína. Jak zazářit jako hostitel? Zkuste pochoutky z vína.
Proč jste pořád single? Střelci jsou moc nároční, Vodnáři zase moc svérázní! Proč jste pořád single? Střelci jsou moc nároční, Vodnáři zase moc svérázní!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web