Autor:

Hovězí maso Kostarika

Střední
Ingredience
Celer 1/2 ks
Petržel 1 ks
Olej 1 ks
Cibule 1 ks
Rajčata 2 ks
Fazole 1 plechovka
Hovězí maso 1/2 kg
Mrkev
větší
1 ks
Koriandr
nať
 
Tabasco
nebo salsa
 
Rýže
příloha
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Hovězí maso uvařit hodně do měkka, až se rozpadá na nudle, v papiňáku. Při vaření přidat zeleninu: celer, mrkev, petržel, čerstvý koriandr. Potom maso rozebrat na nitky.

Omáčka: na osmažené cibuli orestujeme rajčata, přidáme salsu, koření dle chuti, potom maso a ještě spolu orestujeme.

Příloha: na oleji usmažíme cibuli do zlatova, přidáme rajčata, lehce orestujeme, přidáme vařenou rýži a červené fazole z konzervy. Smícháme, necháme spolu prohřát. Také můžeme dát zvlášť rýži a fazole.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jogurtová pizza Recepty z domácího jogurtu Články z

Komentáře k receptu: Hovězí maso Kostarika

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web