Autor:

Hovězí maso Kostarika

Střední
Ingredience
Celer 1/2 ks
Petržel 1 ks
Olej 1 ks
Cibule 1 ks
Rajčata 2 ks
Fazole 1 plechovka
Hovězí maso 1/2 kg
Mrkev
větší
1 ks
Koriandr
nať
 
Tabasco
nebo salsa
 
Rýže
příloha
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Hovězí maso uvařit hodně do měkka, až se rozpadá na nudle, v papiňáku. Při vaření přidat zeleninu: celer, mrkev, petržel, čerstvý koriandr. Potom maso rozebrat na nitky.

Omáčka: na osmažené cibuli orestujeme rajčata, přidáme salsu, koření dle chuti, potom maso a ještě spolu orestujeme.

Příloha: na oleji usmažíme cibuli do zlatova, přidáme rajčata, lehce orestujeme, přidáme vařenou rýži a červené fazole z konzervy. Smícháme, necháme spolu prohřát. Také můžeme dát zvlášť rýži a fazole.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Recept na víkend: Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Články z

Komentáře k receptu: Hovězí maso Kostarika

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web