Hovězí maso Kostarika

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Marie Emilie

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      ks celer
    • 1
      ks petržel
    • 1
      ks olej
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      plechovka fazole
    • 0,5
      kg hovězí maso
    • 1
      ks mrkev větší
    • koriandr nať
    • tabasco nebo salsa
    • rýže příloha

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hovězí maso uvařit hodně do měkka, až se rozpadá na nudle, v papiňáku. Při vaření přidat zeleninu: celer, mrkev, petržel, čerstvý koriandr. Potom maso rozebrat na nitky.
2
Omáčka: na osmažené cibuli orestujeme rajčata, přidáme salsu, koření dle chuti, potom maso a ještě spolu orestujeme.
3
Příloha: na oleji usmažíme cibuli do zlatova, přidáme rajčata, lehce orestujeme, přidáme vařenou rýži a červené fazole z konzervy. Smícháme, necháme spolu prohřát. Také můžeme dát zvlášť rýži a fazole.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.