Autor:

Hovězí kýta s moravankou

Střední
Ingredience
Hovězí maso 400 g
Strouhanka  
Vejce  
Hladká mouka  
Zeleninová směs 1 sklenice

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Hovězí plátky obalíme nejdříve ve strouhance, pak ve vajíčku a nakonec v mouce. Zprudka je osmahneme po obou stranách a vložíme do vymaštěného pekáče. Zalijeme celou sklenicí moravanky a asi 1 hodinu pečeme odkryté v troubě při 150 °C. Podle potřeby podléváme vodou. Podáváme s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Hovězí kýta s moravankou

Komentáře

  1. Michaela Linhartová   28.12.2009 | 20:47 | reagovat |

    Chtěla bych se zeptat jestli se to dává i s nálevem? Děkuji

  2. Iva Pěnkavová   17.01.2009 | 16:17 | reagovat |

    Jedním slovem VYNIKAJÍCÍ ,dnes bylo k obědu ,chrochtáme ještě tedˇ!Je to taková zvláštní kombinace ,nad kterou jsem dost váhala, i těch 150°C na 1 hod mi na hovězí přišlo málo , ale povedlo se ,mohu jen doporučit !

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web