Autor:

Hovězí kofta s hummusem

45 minut PT0H45M
Střední
Ingredience
Mleté maso - hovězí
kvalitní, měkké
500 g
Strouhanka
čerstvá
1 hrnek
Koriandr - mletý 1 lžička
Rozšlehané vejce 1 ks
Citronová kůra
nahrubo nastrouhaná
2 lžička
Mletý kmín 1 lžička
Mletá paprika  
Česnek
utřený na pastu
1 stroužek
Pepř mletý  
Sůl  
Hummus  
Hovězí kofta s hummusem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Z masa, strouhanky, vajíčka, kmínu, koriandru a česneku uděláme těsto.
Osolíme a opepříme, rozdělíme na 12 částí. Z každé části uděláme váleček, který napíchneme na 12 špejlí, vytvarujeme do tvaru tlustších párků a smažíme na teflonové pánvi.
Podáváme s hummusem poprášeným paprikou a řeckým salátem s olivami. Syrovou koftu můžeme zmrazit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Jogurtová pizza Recepty z domácího jogurtu Články z

Komentáře k receptu: Hovězí kofta s hummusem

Komentáře

  1. ČernáLuna   23.04.2016 | 14:34 | reagovat |

    Recept je výborný, určitě budeme dělat znovu.

    Jen v postupu chybí napsaná citronová kůra, která je v ingrediencích, tak jsem na ni z toho důvodu zapomněla. S ní by to bylo určitě ještě lepší :-)

  2. Helena   01.03.2006 | 17:45 | reagovat |

    Hummus je rozmixovana cizrna s cesnekem , citronem a tahine.Ja sem dam recepr na pravy hummus.Pokud nemate tahine,ridte se radou kucharky on line .Kousek dal je muj recept na rozdrcenou cizrnu(nemohu si vzpomenout ,jak jsem ho nazvala).Mozna ze ty 2 varianty jsou totozne,Ja jsem to delala podle jamieho Olivera,protoze jeho varianta mi nejvic chutna,ale nevsimla jsem si,ze uz zde podobny recept je,

  3. Kuchařka on-line   01.03.2006 | 16:50 | reagovat |

    Viz. druhý příspěvek pod vámi.

  4. Iveta   01.03.2006 | 16:49 | reagovat |

    kde seženu ten hummus?

  5. Helena   01.03.2006 | 14:27 | reagovat |

    Ja to take delam na grilu,takovem malem sklapecim ,griluje socasne z obou stran a pritom maso se nezpali na povrchu.Vypeceny tuk odtece a usetri se kalorie.chut lepsi.Jen sem jsem to napsala takto,protoze predpokladam,ze ne kazdy ma gril.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web