Autor:

Hovězí kofta s hummusem

45 minut PT0H45M
Střední
Ingredience
Mleté maso - hovězí
kvalitní, měkké
500 g
Strouhanka
čerstvá
1 hrnek
Koriandr - mletý 1 lžička
Rozšlehané vejce 1 ks
Citronová kůra
nahrubo nastrouhaná
2 lžička
Mletý kmín 1 lžička
Mletá paprika  
Česnek
utřený na pastu
1 stroužek
Pepř mletý  
Sůl  
Hummus  
Hovězí kofta s hummusem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Z masa, strouhanky, vajíčka, kmínu, koriandru a česneku uděláme těsto.
Osolíme a opepříme, rozdělíme na 12 částí. Z každé části uděláme váleček, který napíchneme na 12 špejlí, vytvarujeme do tvaru tlustších párků a smažíme na teflonové pánvi.
Podáváme s hummusem poprášeným paprikou a řeckým salátem s olivami. Syrovou koftu můžeme zmrazit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Sýrové fondue Fondue - společenská záležitost Články z

Komentáře k receptu: Hovězí kofta s hummusem

Komentáře

  1. ČernáLuna   23.04.2016 | 14:34 | reagovat |

    Recept je výborný, určitě budeme dělat znovu.

    Jen v postupu chybí napsaná citronová kůra, která je v ingrediencích, tak jsem na ni z toho důvodu zapomněla. S ní by to bylo určitě ještě lepší :-)

  2. Helena   01.03.2006 | 17:45 | reagovat |

    Hummus je rozmixovana cizrna s cesnekem , citronem a tahine.Ja sem dam recepr na pravy hummus.Pokud nemate tahine,ridte se radou kucharky on line .Kousek dal je muj recept na rozdrcenou cizrnu(nemohu si vzpomenout ,jak jsem ho nazvala).Mozna ze ty 2 varianty jsou totozne,Ja jsem to delala podle jamieho Olivera,protoze jeho varianta mi nejvic chutna,ale nevsimla jsem si,ze uz zde podobny recept je,

  3. Kuchařka on-line   01.03.2006 | 16:50 | reagovat |

    Viz. druhý příspěvek pod vámi.

  4. Iveta   01.03.2006 | 16:49 | reagovat |

    kde seženu ten hummus?

  5. Helena   01.03.2006 | 14:27 | reagovat |

    Ja to take delam na grilu,takovem malem sklapecim ,griluje socasne z obou stran a pritom maso se nezpali na povrchu.Vypeceny tuk odtece a usetri se kalorie.chut lepsi.Jen sem jsem to napsala takto,protoze predpokladam,ze ne kazdy ma gril.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web