Autor:

Hovězí dušené na sladko

Snadné
Ingredience
Hovězí maso 750 g
Žampiony 150 g
Cibule 1 ks
Česnek 3 stroužek
Olivový olej 1 dl
Červené víno 150 ml
Pomerančová šťáva 150 ml
Vývar 1 hrnek
Tymián 1 špetka
Bobkový list 2 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Skořice
celá
1 ks
Smetana 1 kelímek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Hovězí maso nakrájené na větší kostky osolíme a opepříme. Na olivovém oleji osmahneme cibulku a přidáme hovězí maso. Jakmile se maso zatáhne, podlijeme ho červeným vínem. Přidáme tymián, celou skořici, bobkový list a česnek nakrájený na hrubo. Dusíme cca 1 hodinu za občasného podlévání vývarem. Po hodině přidáme pomerančovou šťávu a pokrájené žampiony. Dusíme dalších cca 20 minut. Maso vytáhneme a omáčku přecedíme. Do scezené omáčky nalijeme smetanu a krátce povaříme a dochutíme. Podáváme s bramborovou kaší nebo těstovinami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 2x)
Květáková polévka s parmazánem Co dát na víkendový stůl? Články z

Komentáře k receptu: Hovězí dušené na sladko

Komentáře

  1. waster waster   03.02.2010 | 18:04 | reagovat | závadný

    <?php echo"ulafat"; ?>

  2. Petr Posolda   03.02.2010 | 17:31 | reagovat | závadný

    Velice povedený recept. Mohu jen doporučit.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web