Hovězí balenka plněná

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g hovězí maso
    • 100
      g vepřové maso
    • 0,5
      ks cibule
    • 30
      g tuk
    • mouka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hovězí plátek dobře naklepeme na menší placičku. Mleté vepřové maso osolíme, přidáme osmaženou cibuli a namažeme na plátek. Ten stočíme a pevnou nití dobře ovážeme. Dáme péci na tuk a během úpravy mírně podléváme. Když je maso měkké, zaprášíme ho moukou, podlijeme a povaříme. Hotovou balenku zbavíme nitě a příčně nakrájíme na malé závitky. Podáváme s rýží.

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    12. 5. 2007 12:17

    je to opravdu odbre-ikdyz jsem provedla mensi zmeny