Houby v kečupu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      kg houby
    • 310
      g kečup - ostrý
    • 900
      g paprika několik pálivých
    • 600
      g cibule pokrájet
    • 2
      ks rajský protlak malé

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěné houby pokrájíme, necháme přejít varem v osolené vodě, důkladně propereme a scedíme. Papriky pokrájíme na širší nudličky, doporučuji přidat několik pálivých pro zvýšení pikantnosti celé směsi. Vše smícháme, chvilku povaříme, nandáme do skleniček a zavařujeme 1 hodinu při 95 °C.
Zařazení: Pokrmy Z hub
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    18. 10. 2007 07:36

    Ochutnala jsem od kamarádky, je to výborné! Půl skleničky jsem snědla jen tak. Příští rok také udělám.

  • Jitka
    Jitka |

    17. 10. 2007 17:25

    Tak tento recept znám!Zrovna jsem je dělala minulý týden a je to luxusní záležitost!Výborný,doporučuju!!!

  • Anonym
    Anonym |

    2. 10. 2007 09:28

    Já to nedusila, jen smíchala s tím nálevem a vařila ve sklenicích 30 minut. A také výborné.

  • Anonym
    Anonym |

    1. 10. 2007 10:47

    Dagmar, ne nálev se přileje do směsi paprik, kečupu, atd. a vše se to podusí. Pak se přidají houby. Já dávám ještě trochu oleje, ale být nemusí. Steriluju 20 min. v troubě.

  • Dagmar Krejčí
    Dagmar Krejčí |

    30. 9. 2007 21:11

    Chápu to správně,že vše z ingrediencí smíchám,povařím,dám do skleniček a zaleju to tím scezeným nálevem a pak to zavařím?Není tam o nálevu ani slovo,tak si nejsem jistá.

  • Jolana Konečná
    Jolana Konečná |

    30. 9. 2007 10:15

    Fakt vynikající. Doporučuji vyzkoušet, je to super varianta jak uskladnit houby

  • Jana Ježková
    Jana Ježková |

    28. 7. 2007 17:15

    Udělala jsem přírodní vepř.řízek a tuto směs jsem dala při servírovaní na maso - nemělo to chybu, všichni se olizovali.- jako přílohu jsem dala brambory.

  • Josef Havelka
    Josef Havelka |

    8. 2. 2007 00:29

    Vynikající na čínu (asijskou kuchyni)