Autor:

Houby nakyselo

Střední
Ingredience
Houby 500 g
Cibule 1 ks
Máslo 3 lžíce
Zakysaná smetana  šálek
Sůl  
Polohrubá mouka  lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Houby očistíme, nakrájíme a osolíme. Pod pokličkou je necháme dusit ve vlastní šťávě, až tekutina vysmahne. Potom přidáme na kostičky nakrájenou cibulku zpěněnou na másle a houby dusíme doměkka. Zahustíme smetanou smíchanou s moukou a chvíli povaříme. Osolíme a podáváme s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Domácí veka s překvapením Špekáčky & spol. - klasika nejen k pivu Články z

Komentáře k receptu: Houby nakyselo

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici? Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici?
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Adela Banášová s novým, opět mladším přítelem plánuje velkou rodinu Adela Banášová s novým, opět mladším přítelem plánuje velkou rodinu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web