Autor:

Houbový tatarák III.

Střední
Ingredience
Čerstvé houby
Větších
5 ks
Kečup - jemný 4 lžíce
Chilli 1 špetka
Pepř mletý  
Sůl  
Zelená paprika 1 ks
Vejce 1 ks
Česnek 2 stroužek
Cibule
Menší
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Houby nameleme, nebo pokrájíme na velmi malé kousky. Na oleji si zpěníme cibulku, kterou osmažíme dozlatova. Přidáme papriku na kostičky, drcený česnek a ještě chvíli restujeme, ochutíme pepřem, solí a chilli podle chuti. Poté přidáme houby a vše podusíme dokud houby nezměknou. Poté přidáme vejce a mícháme asi 3 minuty. Nakonec přidáme kečup. Prohřejeme a podáváme.

Mažeme na topinky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bábovka z křehkého těsta plněná vejci Vajíčka v osmi skvělých variacích Články z

Komentáře k receptu: Houbový tatarák III.

Komentáře

  1. H. Ká.   23.09.2009 | 18:09 | reagovat |

    papriku samozřejmě:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web