Autor:

Houbový tatarák III.

Střední
Ingredience
Čerstvé houby
Větších
5 ks
Kečup - jemný 4 lžíce
Chilli 1 špetka
Pepř mletý  
Sůl  
Zelená paprika 1 ks
Vejce 1 ks
Česnek 2 stroužek
Cibule
Menší
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Houby nameleme, nebo pokrájíme na velmi malé kousky. Na oleji si zpěníme cibulku, kterou osmažíme dozlatova. Přidáme papriku na kostičky, drcený česnek a ještě chvíli restujeme, ochutíme pepřem, solí a chilli podle chuti. Poté přidáme houby a vše podusíme dokud houby nezměknou. Poté přidáme vejce a mícháme asi 3 minuty. Nakonec přidáme kečup. Prohřejeme a podáváme.

Mažeme na topinky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Zelené thajské kari s kuřetem Kapusta? Vezměte ji na milost! Články z

Komentáře k receptu: Houbový tatarák III.

Komentáře

  1. H. Ká.   23.09.2009 | 18:09 | reagovat | závadný

    papriku samozřejmě:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web