Autor:

Houbový ovar

Snadné
Ingredience
Houby
větší
 
Sůl  
Křen  
Hořčice  
Chleba  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Větší houby nakrájíme na čtvrtky, malé necháme vcelku. Takto připravené houby vhodíme do vroucí osolené vody a vaříme asi 10 minut. Po té vyndáme, necháme okapat a podáváme s křenem, hořčicí a chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Houbový ovar

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
Sejroška rekapituluje vztahy Lucky Bílé a radí jí, jak na muže Sejroška rekapituluje vztahy Lucky Bílé a radí jí, jak na muže
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web