Autor:

Houbový guláš V.

Střední
Ingredience
Houby 500 g
Kapie
3-4
4 ks
Točený salám 200 g
Česnek 6 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá sladká paprika  
Chilli 1 lžička
Drcený kmín 1 lžička
Majoránka 1 lžíce
Hovězí vývar  
Rajský protlak  
Sádlo  
Chlebová strouhanka  
Cibule 3 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Cibuli nakrájíme nahrubo a orestujeme na sádle, potom přidáme pokrájené houby, na kostky nakrájenou papriku a stejně tak i salám. Krátce zprudka opečeme a pak přikryté dusíme doměkka asi 10 minut. Během dušení podle potřeby podlijeme trochou horkého vývaru. Potom osolíme, opepříme, okořeníme kmínem, mletou sladkou a pálivou paprikou, majoránkou, přidáme asi 2 lžíce protlaku nebo kečupu, lisovaný česnek, případně ještě podlijeme (pozor jenom trochu, houby nesmí „plavat“). Dále dusíme dalších 5 minut. Nakonec zahustíme strouhaným chlebem, prohřejeme a podáváme sypané čerstvě nakrájenými kolečky cibule. Případnou přebytečnou tekutinu necháme odpařit nebo částečně opatrně slijeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Zkažené, nebo ještě k jídlu? Jak poznáte, kdy vyhodit potraviny? Články z

Komentáře k receptu: Houbový guláš V.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web