Houbovo-knedlíková omeleta

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      lžíce olej
    • 1
      ks cibule malá nebo lahůdková
    • 1
      ks česnek - malý stroužek
    • 1
      lžíce uzený špek - jemně pokrájený
    • 100
      g houby - čerstvé nebo mražené, předvařené
    • 3
      plátek houskový knedlík
    • 3
      ks rozšlehané vejce
    • sůl a pepř
    • drcený kmín -nemusí být
    • majoránka -nemusí být

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi si orestujeme drobně pokrájený špek s cibulí. Pak přidáme rozetřený česnek, pokrájené, předvařené a scezené houby a knedlíky, které jsme si nakrájeli na kostičky. Vše orestujeme, osolíme a opepříme, dochutíme dle své chuti kmínem a majoránkou, zamícháme a směs zalijeme rovnoměrně rozšlehanými vejci, osmažíme, pak otočíme a osmažíme ještě velmi krátce z druhé strany. Podáváme ihned například se zeleninovým salátem.
2
* Pokud vynecháme špek máme vegetariánský pokrm.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jana
    Jana |

    15. 10. 2014 17:26

    Tak tohle fakt nebylo marný <:-)

  • Denisa Dvořáková
    Denisa Dvořáková |

    18. 4. 2013 07:22

    To bude dnešní večeře,vypadá výborně a rychle.Musím jen ještě koupit žampiony a okurku na salát.Děkuji.

  • Mára
    Mára |

    5. 12. 2012 11:50

    Dobrá :-P a spořádala jsem jí celou stejně jako přítel a pak jsem funěla jak medvěd :-D

  • pavla
    pavla |

    25. 7. 2012 12:32

    moc dobrá a je to zase něco nového, děkuju

  • Martina
    Martina |

    14. 8. 2011 16:50

    Perfektní recept, dobrý s kvašákama.

  • Robin
    Robin |

    28. 6. 2011 09:23

    S takovouhle snídaní můžu makat až do večera 8-)

  • Simonka
    Simonka |

    3. 5. 2011 06:55

    Dělala jsem včera k večeři z rozmražených hříbků a bylo to perfektní. Děkuji za recept, S.