Autor:

Houbovník pana Kánského

Střední
Ingredience
Jáhly 1/2 kg
Sušené houby 3 hrst
Hrubá krupice 200 g
Mléko 2,25 l
Masox 1 kostka
Sádlo 300 g
Sůl 1 lžíce
Česnek 5 stroužek
Vejce 6 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Sušené houby necháme přes noc naložené ve vodě. Jáhly 3x propaříme a vložíme do hrnce s mlékem. Přidáme masox, sůl a houby. Přivedeme k varu a při mírné teplotě vaříme cca 20 minut za stálého míchání.

Odstavíme a necháme vychladnout. Poté přecedíme, přidáme prolisovaný česnek, krupici a vejce. Vše pečlivě promíchíme. V pekáči rozpustíme sádlo a troubu předehřejeme na 250 °C. Směsí rovnoměrně vyplníme pekáč a pečeme při 250 °C 45 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Horká čokoláda s domácími müsli tyčinkami Horské svačiny Články z

Komentáře k receptu: Houbovník pana Kánského

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web