houbovec II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g uzený bůček
    • 50
      g sušené houby
    • 300
      g houska
    • 50
      g krupice
    • 0,5
      l mléko
    • 50
      g sádlo
    • 3
      ks vejce
    • sůl
    • česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Starší housky nakrájíme na plátky a namočíme v mléce. Sušené houby máčíme asi 2 hodiny ve vodě, potom vodu slijeme, houby nakrájíme na plátky a přidáme je k namočené housce.
2
Přidáme česnek, rozkvedlané vejce, na kostičky nakrájené uzené maso, krupici a osolíme. Směs vlijeme na vymaštěný plech a pečeme v troubě dokřupava.
3
lze též použít do těsta vyškvařený špek, houbovec pak nádherně křupe.
Zařazení: Maso Pokrmy Z hub Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.