Autor:

houbovec II.

Střední
Ingredience
Uzený bůček 250 g
Sušené houby 50 g
Houska 300 g
Krupice 50 g
Mléko 1/2 l
Sádlo 50 g
Vejce 3 ks
Sůl  
Česnek  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z hub, Vepřové

Starší housky nakrájíme na plátky a namočíme v mléce. Sušené houby máčíme asi 2 hodiny ve vodě, potom vodu slijeme, houby nakrájíme na plátky a přidáme je k namočené housce.

Přidáme česnek, rozkvedlané vejce, na kostičky nakrájené uzené maso, krupici a osolíme. Směs vlijeme na vymaštěný plech a pečeme v troubě dokřupava.
lze též použít do těsta vyškvařený špek, houbovec pak nádherně křupe.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: houbovec II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web