Autor:

houbovec II.

Střední
Ingredience
Uzený bůček 250 g
Sušené houby 50 g
Houska 300 g
Krupice 50 g
Mléko 1/2 l
Sádlo 50 g
Vejce 3 ks
Sůl  
Česnek  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z hub, Vepřové

Starší housky nakrájíme na plátky a namočíme v mléce. Sušené houby máčíme asi 2 hodiny ve vodě, potom vodu slijeme, houby nakrájíme na plátky a přidáme je k namočené housce.

Přidáme česnek, rozkvedlané vejce, na kostičky nakrájené uzené maso, krupici a osolíme. Směs vlijeme na vymaštěný plech a pečeme v troubě dokřupava.
lze též použít do těsta vyškvařený špek, houbovec pak nádherně křupe.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sibirky s malinovým přelivem Domácí zmrzlina - jak na ni? Články z

Komentáře k receptu: houbovec II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web