Autor:

houbovec II.

Střední
Ingredience
Uzený bůček 250 g
Sušené houby 50 g
Houska 300 g
Krupice 50 g
Mléko 1/2 l
Sádlo 50 g
Vejce 3 ks
Sůl  
Česnek  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z hub, Vepřové

Starší housky nakrájíme na plátky a namočíme v mléce. Sušené houby máčíme asi 2 hodiny ve vodě, potom vodu slijeme, houby nakrájíme na plátky a přidáme je k namočené housce.

Přidáme česnek, rozkvedlané vejce, na kostičky nakrájené uzené maso, krupici a osolíme. Směs vlijeme na vymaštěný plech a pečeme v troubě dokřupava.
lze též použít do těsta vyškvařený špek, houbovec pak nádherně křupe.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Křepelky se slaninou a kapustou Podzim patří zvěřině. Užijte si zvěřinové hody Články z

Komentáře k receptu: houbovec II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web