Autor:

houbovec II.

Střední
Ingredience
Uzený bůček 250 g
Sušené houby 50 g
Houska 300 g
Krupice 50 g
Mléko 1/2 l
Sádlo 50 g
Vejce 3 ks
Sůl  
Česnek  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z hub, Vepřové

Starší housky nakrájíme na plátky a namočíme v mléce. Sušené houby máčíme asi 2 hodiny ve vodě, potom vodu slijeme, houby nakrájíme na plátky a přidáme je k namočené housce.

Přidáme česnek, rozkvedlané vejce, na kostičky nakrájené uzené maso, krupici a osolíme. Směs vlijeme na vymaštěný plech a pečeme v troubě dokřupava.
lze též použít do těsta vyškvařený špek, houbovec pak nádherně křupe.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: houbovec II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete zhubnout? Tak svačte! Tipy na svačiny, po kterých nepřiberete Chcete zhubnout? Tak svačte! Tipy na svačiny, po kterých nepřiberete
Konec hvězdného páru? Orlando Bloom a Katy Perry si dávají pauzu Konec hvězdného páru? Orlando Bloom a Katy Perry si dávají pauzu
Třezalka a antikoncepce? Pozor, můžete otěhotnět! Na jaké byliny si dávat pozor? Třezalka a antikoncepce? Pozor, můžete otěhotnět! Na jaké byliny si dávat pozor?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web