Autor:

Houbovec

20 minut PT0H20M
Střední
Ingredience
Čerstvé houby 1/2 kg
Mléko  
Krupice 1/4 kg
Uzený bůček
libový
1/2 kg
Vejce 1 ks
Cibule 1 ks
Sůl  
Česnek  
Majoránka  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z hub, Vepřové

Houby podusíme na cibuli (uvedené množství hub je orientační, čím víc hub a čím víc různých druhů, tím lépe), opepříme, osolíme, vmícháme krupici, nakrájený bůček, mléko, vejce, utřený česnek, majoránku (vzniklé těsto musí být trochu řidší a bůček nesmí být úplně libový - houbovec musí být dost mastný).

Pekáč vyložíme papírem na pečení, vlijeme těsto a pečeme 30-40 minut dozlatova.
Mezitím si necháme vychladit pivo, protože k houbovci znamenitě chutná, a druhý den ráno půjdeme kalorie vyběhat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Kuřecí prsa s limetkou Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Houbovec

Komentáře

  1. Verča   26.09.2012 | 17:34 | reagovat |

    Vždy jsme houbovec dělali doma z brambor,ted jsem to vyzkoušela podle tohoto receptu a dopadlo to katastrofálně :'( nechutnalo

  2. Jitka   17.10.2007 | 16:47 | reagovat |

    Dělám něco podobného,akorát místo krupice dávám asi 8 pokrájených,v mléce namočených rohlíků.Bůček lze nahradit i salámem.Je fakt výborný!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web