Autor:

Houbovec

20 minut PT0H20M
Střední
Ingredience
Čerstvé houby 1/2 kg
Mléko  
Krupice 1/4 kg
Uzený bůček
libový
1/2 kg
Vejce 1 ks
Cibule 1 ks
Sůl  
Česnek  
Majoránka  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z hub, Vepřové

Houby podusíme na cibuli (uvedené množství hub je orientační, čím víc hub a čím víc různých druhů, tím lépe), opepříme, osolíme, vmícháme krupici, nakrájený bůček, mléko, vejce, utřený česnek, majoránku (vzniklé těsto musí být trochu řidší a bůček nesmí být úplně libový - houbovec musí být dost mastný).

Pekáč vyložíme papírem na pečení, vlijeme těsto a pečeme 30-40 minut dozlatova.
Mezitím si necháme vychladit pivo, protože k houbovci znamenitě chutná, a druhý den ráno půjdeme kalorie vyběhat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Pomerančový pudink Pohrajte si v kuchyni s pomeranči Články z

Komentáře k receptu: Houbovec

Komentáře

  1. Verča   26.09.2012 | 17:34 | reagovat |

    Vždy jsme houbovec dělali doma z brambor,ted jsem to vyzkoušela podle tohoto receptu a dopadlo to katastrofálně :'( nechutnalo

  2. Jitka   17.10.2007 | 16:47 | reagovat |

    Dělám něco podobného,akorát místo krupice dávám asi 8 pokrájených,v mléce namočených rohlíků.Bůček lze nahradit i salámem.Je fakt výborný!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web