Houbové rizoto s kuřecím masem

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: tegua

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g kuřecí maso stehenní a prsní
    • čerstvé houby
    • rýže
    • olivový olej
    • smetana na vaření
    • cibule střední
    • houbové koření
    • houbový vývar
    • česnek
    • podravka pikant
    • parmazán
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na troše olivového oleje osmahnu předem naložené maso (houbové koření, 3 stroužky česneku, trocha Podravky pikant), přidám předem asi 20 minut podušené houby (čím víc, tím líp), dle potřeby kostičku houbového masoxu a zlehka podleji. Po chvíli přidám 100 ml smetany na vaření. Dle chuti dosolím.
2
Hotovou směs přimíchám do téměř hotové rýže a pod pokličkou nechám dojít doměkka. (Nevařím rovnou dohromady, hrozí rozblemcání). Na hotové jídlo nastrouhám parmazán. Výborné s bílým vínem.
Zařazení: Maso Pokrmy Z hub Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.