Autor:

Houbové pečenáče II.

Střední
Ingredience
Houby
čerstvé tvrdé
 
Strouhanka  
Vejce
2-3
Rostlinný olej
na smažení
 
Cibule  
Nálev
Voda 1 l
Bílé víno 1/4 l
Ocet 1/4 l
Cukr 10 lžička
Sůl 5 lžička
Nové koření 4 ks
Bobkový list 3 ks
Hřebíček 3 ks
Hořčičné semínko 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Čisté houby nakrájíme na silnější plátky a dáme na 1 minutu do horké vody. Obalíme ve strouhance, ve vajíčkách a opět ve strouhance a opečeme do zlatova. Dáme do sklenice, kde střídáme vrstvu cibule a vrstvu hub.

Nálev: smícháme všechny uvedené přísady a vaříme asi 5 minut. Nálev necháme vychladnout a pak nalijeme do sklenice s houbami a cibulí.

Necháme proležet 2-3 dny v lednici.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Obalované sýrové kuličky se salátem Originální a rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Houbové pečenáče II.

Komentáře

  1. jitka   20.06.2012 | 22:45 | reagovat | závadný

    Prosím, jakou to má trvanlivost?Uzavřené i po otevření?Děkuji.

  2. Jana Han   10.11.2005 | 17:46 | reagovat | závadný

    Pouzila jsem zampiony a byly vyborne. Male jsem obalila cele a vetsi prekrojila na polovinu.

  3. Věra   10.11.2005 | 10:26 | reagovat | závadný

    Nevím, ale napadly mě žammpiony zkuste to a dejte vědět

  4. anonym   10.11.2005 | 9:40 | reagovat | závadný

    Z kterych hub (krome tech co rostou v lese) se to da jeste delat?

  5. Jana Han   09.11.2005 | 21:33 | reagovat | závadný

    Vynikajici, vyborne. Po mnoha letech jsme si pochutnali. Delam dalsi varku pro navstevu. Uz se nemohou dockat a to nemaji tuseni jaka lahoda je ceka. Pridelam jeste i pecenace a utopence pani Lady. Doporucuji rozhodne vsechny tyto recepty vyzkouset. Moc za ne dekuji.Jana Han

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web